Profesionalna tehnologija čiščenja vod v vašem domu.

Pošlji poizvedbo

Smo pooblaščeni monter novega slovenskega inovativnega izdeleka Kinetic reactor podjetja J in P d.o.o., ki laboratorijsko potrjeno izboljša kakovost vode.
Naša prodajna cena izdelka skupaj z dostavo in montažo znaša 60,00 eur (prodajna cena v trgovini 44,00 eur z DDV).

NAREDITE KORAK DO BOLJŠEGA ZDRAVJA, PIJTE BOLJŠO VODO!

Pokličite, dogovorimo se za Vaš termin montaže Kinetic reactorja na vašem domu!

Kinetic Reactor pri vas doma

Kinetična tehnologija je dosežek slovenskega znanja v svetovnem merilu. Obdelave vode, ki poleg H2O vsebuje še veliko drugih, tudi neželenih snovi in organizmov, smo se lotili na znanstveno podprt način. Učinkovitost delovanja smo dokazali v profesionalni rabi in na velikih sistemih, tehnologijo pa selimo v vaš dom. Kaj zmore Kinetična tehnologija v profesionalni rabi? Omejevanje nalaganja vodnega kamna, odstranitev organskih in organskih primesi v vodi, učinkovito dezinfekcijo in uničevanje bakterij in drugih mikroorganizmov v vodi z uporabo vodnega toka samega.

Primer vgradnje v vodni vir:

Rezultati

Kinetična tehnologija nam omogoča, da čistimo površinske in podzemne vodne vire, pripeljali pa smo jo tudi v vaš dom na konec oskrbe s pitno vodo kot napravo za obdelavo vode na pipi, s katero preprosto nadomestite obstoječo mrežico. Učinkovitost KINETIC reaktorja smo potrdili in verificirali v laboratorijih tehničnih institutov doma in po svetu.

Prednosti

KINETIC reaktor v vašem domu:

– omejuje nalaganje vodnega kamna,
– odstranjuje neželene anorganske (npr. železo)
– organske (degradacija kompleksnih organskih molekul) snovi v pitni vodi,
– preprečuje nastanek sluzi in alg v samem reaktorju
– odstranjuje klor iz vode, ki je sicer potreben za skladnost pitne vode, našemu zdravju, okusu in vonju vode pa je precej manj prijazen
– vse splošno izboljša okus in prijetnost ob zaužitju vode,
– zmanjša motnost vode,
– enostavno za uporabo in vgradnjo.

Slika: Kinetic reactor

Kaj lahko pričakujete

Za pitje vedno primerno vodo iz pipe brez neprijetnih priokusov in vonjav, zmanjšano uporabo kemikalij za čiščenje korit, umivalnikov, grelnikov vode ter možnost uporabe naravnih čistilnih sredstev. KINETIC reaktor navkljub svojemu delovanja ohranja osnovno funkcijo mrežic na pipah – prihranek porabe vode ob normalnem pretoku. KINETIC reaktor je samočistilna naprava, ki ne potrebuje posebnega vzdrževanja, priporočamo pa njegovo zamenjavo najkasneje po enem letu uporabe.

Proizvajalec: J in P d.o.o.