Dovolite, da se vam predstavimo

KONTAKT

O nas

Podjetje je bilo ustanovljeno z vpisom v register Slovenije s statusom samostojni podjetnik Genero, Mihael Rihar s.p., Cesta v Dvor 2, 1210 Lj-Šentvid. Cilj mojega podjetja je uspešno poslovanje in zadovoljstvo naročnikov. V času poslovanja sem si pridobil zaupanje številnih individualnih strank in podjetij. 10 letne izkušnje iz podjetja GorenjeTiki, v katerem sem bil zaposlen in izkušnje iz samostojne poklicne poti, strokovno znanje in usposobljenost mi pomagajo pri reševanju strokovnih izzivov. Vedno skrbim za zadovoljstvo naročnikov, konkurenčnost ponudbe, kvaliteto storitev, hitrost in strokovno svetovanje. Zanesljivost in kvaliteta ostajata moji vodili pri poslovanju podjetja. Verjamem, da bom skupaj z Vami svoja vodila uresničevali tudi v bodoče.

Vizija

V skladu z razvojem tehnologije izpopolnjujem svoje strokovno znanje, tako da lahko strankam vedno ponudim sodobne in profesionalne rešitve. Prav tako se bom še naprej posvečal željam posameznika oz. naročnika ter tako zagotavljal storitve, ki bodo v celoti v skladu z Vašimi željami. Ponujam Vam konkurenčne cene storitev, prav tako pa bo ponudba razširjena z novimi in kakovostnimi storitvami.

Zakaj GENERO s.p.?

 • Storitve po celi Sloveniji – po predhodnem dogovoru.

 • Brezplačen ogled in svetovanje.

 • Dostava novega bojlerja.

 • Prijazen pristop do strank.

 • Zelo kratek odzivni čas.

 • Zadovoljni naročniki.

Kontaktni obrazec

Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca ali pa nas pokličite na telefon: 040/543-154. Z veseljem vam bomo odgovorili.

  IME*
  PRIIMEK *
  EMAIL NASLOV *
  TELEFON

  ZADEVA

  KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?